Outdoorpro sælger outdoorudstyr med et stort sortiment

0
822
Kvinde laver mad på grill

Er du vild med friluftslivet og naturen? Så er du garanteret også vild med outdoorudstyr. Det er i hvert fald ting der går hånd i hånd, hvis man ønsker at lave mad, sove og opholde sig i længere tid i naturen. Hos Outdoorpro kan du finde rigtig meget forskelligt outdoor udstyr, da de har et virkelig stort sortiment. Men det kan måske også virke lidt uoverskueligt, hvis det er din første telttur i det fri? Hvis det er det, så får du her lidt hjælp til, hvad du i hvert fald skal have med dig.

Liggeunderlag

Når man skal ud og sove i telt, så skal man selvfølgelig have et liggeunderlag med sig. Men et liggeunderlag er ikke bare et liggeunderlag. Der findes nemlig et hav af forskellige variationer af liggeunderlag og de har hver især deres fordele. Der findes nemlig både oppustelige liggeunderlag, selvoppustelige liggeunderlag og skum underlag og selv inden for disse kategorier er der mange at vælge imellem. Som hovedregel kan du dog sige at, hvis du skal ud og gå langt med dit liggeunderlag, så skal du holde dig fra selvoppustelige liggeunderlag, da de ofte vil veje mere end de to andre typer. Den helt store fordel ved selvoppustelige underlag er liggekomforten, her vil du nemlig ikke finde et andet underlag, der yder dig samme komfort. Du skal derfor gøre op med dig selv, om det er vægten på dit liggeunderlag eller om det er komforten ved underlaget der vægter højest hos dig.

Sovepose

Når man skal sove i telt, så er det også virkelig rart med en god sovepose. Hver opmærksom på, at soveposer findes i mange forskellige tykkelser og er lavet efter hvornår på året de skal bruges. Der findes også helårsposer, men de er langt fra så komfortable som de poser der er lavet til, at passe til årstiden. Ved du derfor med sikkerhed, at du kun vil sove i telt i sommerperioden, så køb en sommersovepose.

Telt

Du skal selvfølgelig også have et godt sted at sove, når du er på telttur. Så derfor skal du selvfølgelig også huske at have dit telt med dig. Hvis du ikke allerede har et telt, så findes der også masser af telte hos Outdoorpro i mange forskellige størrelser. Så teltet kan passe til hvis det blot er dig der skal afsted eller hvis du tager hele familien med dig. Under alle omstændigheder er et telt i hvert fald uundværligt på en telttur.

Stormkøkken

Udover noget at sove på og i, så skal du også kunne lave mad. Her er et stormkøkken ideelt, da du ikke behøver hverken brænde eller en bålplads for at lave mad. Et stormkøkken består af en lille gasflaske, en holder til din gryde eller pande og så selve gryden eller panden. Du kan derfor både koge og stege i dit stormkøkken og mulighederne for madlavningen er mange. Du kan lave alt fra gryderetter, til pastaretter til pandekager. Du kan derfor nemt lave både morgenmad og aftensmad på dit stormkøkken.