Træhuse A/S designer og bygger arkitekttegnet træhuse

0
1150
Træhus

Nu kan du få drømme træhuset. Der bliver ikke talt om træhuse til børn, som bliver bygget oppe i et træ, som de kan tage op og lege i, når de får lyst. Hvad der bliver talt om her, er et almindeligt hus lavet af træ. Et stort og smukt, miljø- og energi venligt hus af træ. Det er populært som sommerhus, men du kan også sagtens få dit almindelige hus i træ. Valget er dit og mulighederne er mange. Læs med her for at finde ud af hvor mange du egentlig har her!

Træhuset eller energihuset som hjem

Hvad end du har overvejet et træhus som dit næste hjem eller et energihus som det næste, så er du kommet til det rigtige sted. Du kan få alting i træ. Vægge, tage, indretning, det hele vil være bygget af træ. Det kan både være til dig, hvis præference er træmaterialet, men der er også andre gode grunde til at få træhuset. For det første giver det et meget bedre indre klima til jer som skal bo i det. Det er sundere for jer at være i og det er bedre for miljøet. Så giver det også god prestige at have et hus kun i træ. Så kan du gøre dine naboer lidt misundelig.

Så kommer vi til energihuse. Hvad er det mon, spørger du måske? Kort fortalt er det et hus designet til at have et lavt forbrug. Så der er en masse penge at spare her, hvis du får lavet dig et energihus. På det ydre vil du nok ikke kunne se den store forskel mellem de to, medmindre du ved hvad du skal se efter. Så for den almindelige borger, så er begge valg gode valg og der er fordele ved dem begge, så du har svært ved at gå forkert

Plads til alt der er dig

Nu skal du ikke gå og være bange for de mulige forhindringer og begrænsninger et hus i træ kunne give en. Faktisk er der næsten ingen. Så her kan du få lidt at vide om hvilke muligheder du faktisk har. Du kan blandt andet vælge træhuset i de standardtyper som er vinkel- og længehuse. Disse vil se meget mere standard og almindelige ud end hvis du vælger at få lavet dit eget unikke hus. Dog vil det være en god økonomisk beslutning at vælge disse typer. Det er nemlig ikke nær så svært at lave og du vil kunne spare her.

Men hvis du derimod leder efter noget som er mere dig, måske endda leder efter dit helt eget unikke hus, så er det også sagtens en mulighed. Du kan nemlig få det præcis som du vil have. Giv håndværkerne et kald og snak om hvad du ønsker og så vil de fortælle hvordan de bedst kan komme hen imod dine ideer. Sammen kan i finde en god løsning. Du kan blandt andet få et træhus i flere planer. Disse er rigtig flotte huse, plus de kan give dejlig udsigt med valget for terrasse.