Klistermærker uden lim er den mest skånsomme løsning

0
654
klistermærker

Klistermærker der kan klistre uden lim, lyder det skørt? Det kan godt være, men ikke desto mindre er det rigtigt nok. Du kan få klistermærker uden lim, som stadig kan klistre på langt de fleste overflader. Klistermærker uden lim kaldes også for WonderTack, og har mange fordele ud over at være mere skånsomme mod overfladen de sidder på, og mere miljøvenlige da lim ikke er godt for naturen. Læs alle fordelene ved wondertack klistermærker uden lim her.

Sådan fungerer klistermærker uden lim

Wondertack klistermærker uden lim, fungerer på den måde at der sidder en masse mikroskopiske sugekopper på bagsiden, så du nemt kan montere dit klistermærke eller din folie, lige der hvor du gerne vil. Da der er afstand mellem de små sugekopper vil du heller aldrig komme til at opleve luftbobler osv. når du har monteret dit klistermærke eller din folie.

Brug dine klistermærker igen

Behov, stilarter, personlige ønsker og meget mere, ændrer sig konstant. Skulle du på et tidspunkt få lyst til at flytte dit klistermærke, så gør du bare det. De små sugekopper giver relativt nemt slip, og kan monteres igen og igen uden at kvaliteten bliver forringet. Der bliver ikke efterladt lim spor eller andre spor på den overflade du vælger at fjerne Wondertack klistermærket fra. Det vil sige du slipper for besværlig rengøring. Eneste krav er at det skal være en glat overflade. Klistermærker uden lim kan ikke klistre på ubehandlede overflader som f.eks. træ og papir.

Let montering af folie eller klistermærker

Har du nogensinde prøvet at montere klistermærker eller anden form for selvklæbende folie før, så har du helt sikkert også prøvet at komme til at lave små luftlommer, eller ærgre dig over at du er kommet til at montere en lille smule for skævt. Fejl som det er svært at ændre på når først folien er sat fast. Fordelen ved klistermærkerne uden lim, er at du faktisk bare kan tage dem af og prøve igen. Sidder der skidt eller snavs på de mikroskopiske sugekopper, så kan du blot tørre dem over med en våd klud eller vaske dem rene, når de er helt tørre, så virker de som nye igen.

Få klistermærker uden lim i dit eget design

Du kan faktisk få klistermærker uden lim i stort set alle farver, mønstre og designs. Du kan selv uploade dit eget design og få det trykt direkte på de selvklæbende klistermærker. Før eller efter kan du vælge form og størrelse, du kan selvfølgelig også vælge figurskårne klistermærker.