Løb aldrig tør for toner – Det kan blive dyrt

0
762
printer

Det er vigtigt, at man altid har nogle ekstra toner liggende – ellers kan det blive meget dyrt på længere sigt. Selvom toner kan være ret dyrt i forvejen, så kan man spare en del ved at købe sammepakker. Man kan også risikere at miste arbejde og penge, hvis man ikke altid kan printe lige det, man har brug for. Så læs videre og lær alt det man skal vide, når det kommer til toner.

Hvorfor man burde køber lasertoner

Man behøver jo ikke at købe toner – man har et valg. Der findes lasertoner til laserprintere, og der findes blæk til blækprintere. Der er dog mange fordele ved at vælge en laserprinter. Laserprintere er hurtigere – en del hurtigere end blækprintere. Med en laserprinter kan man altid være sikker på, at alt er tørt, når det bliver spyttet ud af printeren. Så kan man være sikker på, at der ikke bliver smurt noget ud, så man ikke behøver at printe igen. Lasertoner er også billigere end blæk på længere sigt. Selvom det umiddelbart ligner, at toner og blæk koster det samme, så holder toner længere. Toner tørrer ikke ud, hvorimod blæk gør.

toner

Det økonomiske valg

Det er det gode økonomiske valg at købe toner i stedet for blæk. Toner holder længere en blæk. Ofte er det et problem, at blæk tørrer ud, før man er færdig med at printe det hele. Toner derimod tørrer aldrig ud, så selvom man sjældent printer, så kan toner stadig betale sig. Der er også hurtigere at printe med toner, så man kan også spare en del tid, og tid er penge. Så lasertoner holder længere, koster mindre og gør ens hverdag meget nemmere. Der er mange steder i livet at spare penge, og lasertoner er en af de steder.

Køb af toner

Det er bedst, hvis man køber sammepakker, når man køber toner. Det er billigere på længere sigt, og toner tørrer jo ikke ud ligesom blæk, så det skal nok holde selvom man printer sjældent. En god sammepakker er HP 303Xl sammepakke. Det er vigtigt at man sørger for at man køber det rigtige slags blæk eller toner til ens printer. Når man køber toner eller blæk online, så burde man undersøge firmaet. Specielt hvis det ikke er samme firma som producerede ens printer. Kig på anmeldelser og hør rundt. Hvis man bare ikke har lyst til at købe lasertoner hele tiden, så kan man bare købe meget den første gang.