Discus Communications er din PR-partner på det nordiske marked

0
1047
pr-bureau

En virksomheds omdømme og brand er afgørende for virksomhedens værdi på markedet. Derfor er det vigtigt at kunne styre, hvordan dit brand bliver opfattet – eller i hvert fald om det bliver opfattet positivt eller negativt. For omdømme kan være en svær ting at kontrollere, så derfor kan det være godt at få hjælp af eksperter, når det kommer til public relations. Her kan det integrerede kommunikationsbureau Discus Communications være en stor hjælp for dit firma på det nordiske marked.

Hvad er Discus Communications?

Discus Communications PR Partner in Nordic Region er et integreret kommunikationsbureau, der er placeret i Københavns midte. Det hjælper med blandt andet public relations, strategisk kommunikation og marketing i hele norden og i Balkan landende. Derfor har de også styr på, hvad det vil sige at lave god PR i norden. Det som Discus Communications ligger stor vægt på, er det lokale. De anerkender, at de forskellige nordiske lande har forskellige personligheder, og derfor også kræver forskellige PR-strategier. Desuden ved de er gode forhold til f.eks. lokale journalister er vigtigt for at få den omtale, man ønsker sig. Discus Communications er klar til at hjælpe din virksomhed med god PR, og med at få lagt en plan, der fremadrettet udvikler din virksomhed.

Hvad er public relations?

Public relations, eller PR forkortet, handler i bund og grund om en virksomheds omdømme i og kommunikation med omverdenen. Det er et kommunikativt redskab, der kan bruges til både at øge kendskabet af jeres firma, men også at ændre jeres omdømme over tid. Public relations har ofte en stor troværdighed, da historierne ikke fremlægges af firmaet selv, men derimod af f.eks. journalister eller kunder. Dermed ikke sagt, at et firma ikke selv kan gøre noget for at styre sin PR. Dette kræver dog et stort kendskab til feltet, og det er derfor, det kan være godt at søge hjælp fra et integreret kommunikationsbureau som Discus Communcations.

Hvorfor er det vigtigt med PR? Og hvordan kan Discus Communications hjælpe?

Et firma er intet uden sit omdømme. Hvis ingen kender til virksomheden, vil der heller ikke være nogen, som søger at købe produkterne. Samtidig hvis en virksomhed har et dårligt omdømme, vil kunderne bevæge sig mod at købe deres produkter et andet sted. Derfor er bør PR være en integreret del af ethvert firma, der ønsker en god kundekreds. Discus Communications har mange års erfaring med PR. De har de nødvendige værktøjer, der kræves for bl.a. at kunne give jer en talsmandsposition, hvor I kan blive opinionsdannere inden for jeres branche. Desuden har Discus Communications et kendskab til journalister og deres mål og arbejdsmetoder, så de kan sørge for, at de historier, der bliver udgivet, er til fordel for jeres virksomhed.

Discus Communications har en værktøjskasse, der rummer mange forskellige problemstillinger. De har erfaring i både klassiske nyheder, social media, pressemeddelelser, newsjacking-taktikker og meget andet, der kan være med til at sørge for, at jeres firma får den omtale, som I ønsker for det.