Få billigere toner til din printer hos Tonerland

0
998
Brother toner

At have en printer er både praktisk og smart, desværre er det ikke helt billigt. Selve printeren er noget, som du kun køber én gang, men toner er noget som skal købes løbende. Hvis du har en printer, er du sikkert blevet overrasket over, hvor dyrt det er at købe toner. Det kan være svært at finde kvalitetstoner til en ordentlig pris, men det er ikke helt umuligt. Med Brother Toner kan du finde toner i høj kvalitet, som ikke koster en formue.

Tonerland sørger for, at printerblæk ikke koster en formue

Hos Tonerland kan du finde printertoner til stort set alle printere. Den lave pris gør det muligt at spare mange penge årligt, når du køber til erhverv. Det er ikke nogen hemmelighed, at et kontor bruger en printer meget, hvilket gør, at toner er stor udgift i mange firmaer. Udover at skulle bruge printeren til at udskrive diverse dokumenter, så er der også mange som bruger printeren til forsider, grafer osv., hvor der er brug for farveprint, hvilket er endnu dyrere end normalt sort/hvide print. Med Tonerland får du mulighed for at finde Brother Toner til stort set hvilken som helst printer, hvilket gør det nemt for dig at finde den rette toner til kontorets printer. Hos Tonerland kan du både finde originale produkter og uoriginale produkter. Hvis du gerne vil spare penge, så er der mest at spare ved at gå efter de uoriginale produkter.

Hvor tit skal du udskifte din toner?

Der er stor forskel på, hvor tit en toner skal udskiftes. Det skyldes blandt andet, at forskellige tonere har forskellige kapaciteter. Du skal udskifte toneren, når den er tom. For det meste vil printeren fortælle dig, at toneren er tom. Der er også nogle printere som viser dig, hvor meget toner der er tilbage. Når du kan se, hvor meget toner der er tilbage, så vil du have nemmere ved at udskifte din toner i god tid. Du kan også se, om toneren er ved at være tom ved, at udskrivningen er svagere nogle steder end andre, når du bruger din printer.

Hvordan udskifter du din toner?

Når du skal udskifte din toner, så er det smartest at følge en manual, så du er sikker på, at du ikke piller ved noget, som du ikke skal. Hvis du ikke ved, hvor din printermanual er, så kan du altid finde en online ved at søge på din printermodel + manual.

Hvad betyder det, når der er striber på print?

Nogle gange, når man udskriver noget, så kommer der striber på papiret. Der er 2 grunde til at dette sker. Den ene mulighed er, at toneren er ved at være tom. Den anden mulighed er, at der er et problem i overførslen af toner til papiret. Hvis du oplever, at der kommer striber på dokumenter, når du udskriver dem, så kan det være en god ide at tjekke tromlen. Tromlen er den del af printeren som overfører toneren til papiret. Så hvis der er et problem med den, så går det ud over det printkvaliteten.